Wykonanie testów na sfałszowanie żywności, doświadczenia dotyczące konserwowania żywności (wykrywanie konserwantów).
| Rodzaj: | doświadczenie |
|---|---|
| Udział publiczności: | z aktywnym udziałem |
| Limit uczestników: | 0 / 15 ( liczba wolnych miejsc / liczba wszystkich miejsc ) |
| Miejsce: | Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku ul. Wiejska 45E 15-351 Białystok Zobacz na mapie kampusu |
| Nr sali : | 63B |
| Data: | 2025-03-28 |
| Godzina: | 11:15 |
| Czas trwania: | 45 min |
| Dostępność: | wymagana rejestracja przez stronę |
| Osoba prowadząca: | dr inż. Małgorzata Krasowska; dr Małgorzata Kowczyk-Sadowy; dr inż Aneta Sienkiewicz |
Wykonanie testów na sfałszowanie żywności, doświadczenia dotyczące konserwowania żywności (wykrywanie konserwantów).