Wykonanie testów na sfałszowanie żywności, doświadczenia dotyczące konserwowania żywności (wykrywanie konserwantów).
Rodzaj: | doświadczenie |
---|---|
Udział publiczności: | z aktywnym udziałem |
Limit uczestników: | 2 / 15 ( liczba wolnych miejsc / liczba wszystkich miejsc ) |
Miejsce: | Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku ul. Wiejska 45E 15-351 Białystok Zobacz na mapie kampusu |
Nr sali : | 63B |
Data: | 2025-03-28 |
Godzina: | 12:15 |
Czas trwania: | 45 min |
Dostępność: | wymagana rejestracja przez stronę |
Osoba prowadząca: | dr inż. Małgorzata Krasowska; dr Małgorzata Kowczyk-Sadowy; dr inż Aneta Sienkiewicz |
Wykonanie testów na sfałszowanie żywności, doświadczenia dotyczące konserwowania żywności (wykrywanie konserwantów).