Jak analizuje się kaloryczność potraw? Kiedy topi się czekolada? Jak zbadać kruchość czipsów? Przyjdź i zobacz jak swoją wiedzę zdobywają studenci Inżynierii Rolno-Spożywczej!
Rodzaj: | zwiedzanie |
---|---|
Udział publiczności: | z aktywnym udziałem |
Limit uczestników: | 10 / 10 ( liczba wolnych miejsc / liczba wszystkich miejsc ) |
Miejsce: | Wydział Budownictwa i Nauk o Środowisku ul. Wiejska 45E 15-351 Białystok Zobacz na mapie kampusu |
Nr sali : | 63 B |
Data: | 2022-03-24 |
Godzina: | 9:00 |
Czas trwania: | 10 min |
Dostępność: | wymagana rejestracja przez stronę |
Osoba prowadząca: | dr inż Magdalena Joka |
Jak analizuje się kaloryczność potraw? Kiedy topi się czekolada? Jak zbadać kruchość czipsów? Przyjdź i zobacz jak swoją wiedzę zdobywają studenci Inżynierii Rolno-Spożywczej!